Vil du med til det fedeste secondhand marked i byen?

 
 

Med spejle, prøverum, musik og et udvalg af det bedste secondhand til både mænd og kvinder, er vores markeder nogle du absolut ikke vil gå glip af. Hvis ikke du tror på os, så læs med længere nede. Eller endnu bedre, kom og besøg os!

 
 
 

Tradono Market

#TRADONOMARKET er et moderne high-end loppemarked, som henvender sig til både mænd og kvinder med det bedste inden for modetøj. Uanset om du leder efter items til at fuldende din stil, opdatere sæsonens looks, eller bare spare penge, så har vi det hele. Markedet består af flere end 45 stader, som er nøje udvalgt blandt bloggere, instagrammere, tjekkede personer og brugere af Tradono, som ønsker at give deres ting et nyt liv. Til vores udendørs markeder havde vi flere end 5000 besøgende, og priserne varierede fra alt mellem 5-500 kr, med nogle enkelte ting til over 1000 kr.

 

 

Bliv stadeholder

Er dit skab proppet med lækkert tøj, som du på en eller anden måde ikke rigtig bruger længere? Eller har du bare brug for at få ryddet godt ud i skabet? Hvis du gerne vil veksle dine ting til kontanter, samtidig med at du gør andre glade, kan du blot sende os en mail på event@tradono.com, hvor du i ord og/eller billeder beskriver din stil, eller købe din stand direkte på https://billetto.dk/en/users/tradono, hvis du allerede ved, at dine ting ville passe godt ind på markedet. En stade koster 520 kr. og inkluderer både bord og stol, samt nogle poser du kan give til dine kunder sammen med et køb.


Kom i selskab med Danmarks mest stilfulde personer

Tradono Market har haft fornøjelsen af at have nogle seriøse navne med som stadeholdere. Se her den stadig voksende liste over bloggere, instagrammere, musikere, branchefolk og tjekkede mennesker som har været med til markederne, og klik på billederne for at finde frem til deres inspirerende billedeunivers.


 

Fedt Ik'?

 

Hvis du har nogle sponsor deals, samarbejdsaftaler, mad- eller drikke-partnerskaber, spørgsmål omkring markederne, eller andre former for ideer eller forespørgsler, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Julie sidder på pinden som projektleder på markederne, og vender tilbage så snart hun har mulighed for det.